View Zlatko Dimitrov's profile on LinkedIn Follow Me on Pinterest Instagram

вторник, 23 април 2013 г.

Как да ангажирате последователите си в Twitter

-->1 – Вдъхнете живот на профила си
follow me


Хората се доверяват на реални хора! Създайте реална представа за себе си и използвайте ваша снимка за изображение на профила ви и кажете няколко думи за себе си. Това поражда интерес  и насърчава хората не само да ви следват, но и да се свързани с вашите интереси и да следят  вашите туитове. Всичко това води до повече ретуитовете на публикациите ви.

2 – Съобщете първи новина

Изберете тема (и), които са близки и са ви на сърцет  и последователно предоставяйте ценна информация и вашите последователи ще разберат, че  вашата информация влияе на техните Twitter потоци. По този начин ще се увеличи броят на ретуитовете, които можете да получите и ще насърчи разговор около вашата новина.

3 - Намерете ритъм на  публикациите си

Туитвайте в последователен ритъм. Ако изпращате на всичките си туитове наведнъж  няма да доведе до успех, така че ги разпределете в рамките на деня

4 – Ангажирайте се двупосочно

Ангажирайте аудиторията си с въпроси и ако искате те да ви отговорят трябва и вие да отговорите на техните въпроси. Също така помислете за участие в чатове. Twitter става все по-полезен за вас, когато  и вие носите стойност за другите.

5 – Промотирайте контактите си

Винаги оценявайте, че  хората споделят информация с вас, дори и да я споделят по други канали. Покажете им, че сте я споделили с  последователи си. Благодарете им и поставете линк тях.

6 - Сближавайте хората

Бъдете свръзка, в реалния живот и в социалните медии. Когато свържете хората един с друг, вашите последователи го оценяват и доверието към вас се покачва. Хората са по-склонни да ви обърнат внимание.


Прочетете още:

Няма коментари:

Публикуване на коментар